fbpx

Emisii Noxe (CO2)

La ce ajuta daca ai valori de emisii noxe (CO2) mai mici? Ei bine, in primul si in primul rand acestea (emisiile CO2) influenteaza atat mediul inconjurator cat si sansele tale de a trece cu brio sau nu Inspectia Texnica Periodica.

O masina noua poate sa aiba emisii de noxe (CO2) neconforme?

Din pacate da. Unul dintre motivele pentru care am creat aceasta pagina este pentru ca noi oferim un serviciu care ajuta la diminuarea acestor noxe. Am intalnit un caz cu o masina care avea sub 100.000 de kilometri care pur si simplu nu avea emisiile de noxe in parametrii, fapt pentru care nu putea trece de I.T.P.
Dupa o vizita la noi la Decarbonizare, acea masina a trecut de testul de noxe al R.A.R. Acest caz este documentat aici.

De ce trebuie sa am emisiile de noxe in parametrii?

In primul rand pentru nu a polua si in al doilea rand pentru a fi in legalitate.
Oricand, un echipaj al R.A.R. te poate opri in trafic si sa iti faca un test de emisii noxe (CO2). Daca acel test nu iese in parametrii impusi de normele de poluare Euro in vigoare, risti sa ramai fara certificatul de inmatriculare al masinii si ti se va pune in vedere remedierea situatiei pentru a putea redobandi certificatul de inamtriculare.

Totusi, exista si vesti bune in acest articol si anume: nu e nevoie sa risti in conditiile in care o decarbonizare de motor costa mult mai putin decat o posibila amenda sau pierderea timpului.

Daca masina ta functioneaza ok si nu are defecte sau vicii mecanice ascunse ci doar sufera de o utilizare indelungata, motorul ei poate sa fie curatat pe interior prin introducerea de oxihidrogen pur in camera de ardere. Acest procedeu se numeste decarbonizare si poti sa citesti mai multe despre el in acest website.

Preturile decarbonizarii sunt rezonabile (zicem noi) comparativ cu beneficiile pe care le aduce aceasta. Unul dintre cele mai mari benficii este acela ca noxele tale, emisia lor in atmosfera va scadea dramatic dupa un tratament de decarbonizare.

Te asteptam sa iei contactul cu noi folosind numarul de telefon de mai jos sau celelate instrumente pe care ti le punem la dispozitie!
Suna la: 0746.01.77.01.

Open chat
1
Salutare! 👋
Suntem online pe WhatsApp!
Powered by
<