fbpx

Igienizare clima auto: Pentru a intampina nevoia clientilor nostri de a isi respecta masinile, am adaugat listei noastre de servicii si igienizarea climei!

Prin igienizare clima auto se intelege introducerea de ozon pur in sistemul de ventilatie al autoturismului.

O instalatie de aer conditionat imbacsita si murdara poate sa conduca la aparitia sau agravarea unor probleme respiratorii. Cei mai vulnerabili sunt deopotriva copii mici si oamenii care deja sufera de astfel de boli.

Schimbatul la timp a filtrului de habitaclu ajuta la ameliorarea simptomelor unei clime imbacsite insa nu trateaza in totalitate cauuzele imbacsirii (contaminarii). De ce spunem asta? Ei bine, daca tu esti racit iei ceva pentru curatarea gatului, nu?

In cazul igienizarii climei auto…

(ca sa ramanem la aceeasi analogiei), tu nu iei medicamente pentru curatarea gatului in momentul in care schimbi filtrul de habitaclu ci doar schimbi masca chirurgicala pe care o porti pe gura cu una mai nou. Te ajuta sa nu mai respiri bacteriile din mediul inconjurator insa nu iti vor trata raceala.

Cea mai eficienta solutie pentru a curata si dezinfecta sistemul de climatizare al masinii este curatarea acestuia prin ozonizare, procedeu cunsocut popular si ca igienizare clima auto.

Iti punem la dispozitie echipamentul nostru profesionist si experienta pe care o avem pentru a putea sa scapi de toate bacteriile din sistemul de climatizare.

Pretul este deasemenea unul extrem de accesibil, astfel incat pentru o ozonizare insotita si de o decarbonizare a motorului pretul este de doar 50 de ron. Pentru o ozonizare fara decarbonizare, pretul este de 100 de ron.

Suntem dedicati masinii tale, fapt pentru care serviciile noastre o privesc in totalitate. O masina care functioneaza corespunzator si care nu are probleme, este o masina cu un propietar fericit iar noi avem prieteni doar propietari fericiti. Am creat aceasta pagina de facebook special dedicata Igienizarii auto.

Te invitam pe ea si de ce nu, poti sa ne lasi si o recenzie daca ai beneficiat de serviciile noastre!

Ce mai astepti? Fa-ti chiar acum o programare pentru igienizare clima auto!!

 

 

Open chat
1
Salutare! 👋
Suntem online pe WhatsApp!
Powered by
<