fbpx

Inscriptionari Oglinzi

Inscriptionarea oglinzilor auto preventiv este cea mai buna cale de a evita atat un conflict interior cat si exterior.

De ce sa-ti inscriptionezi oglinzile?

Metoda inscriptionării oglinzilor previne cu până la 98% furtul acestora, deoarece hoții nu mai pot comercializa oglinzile sablate . Recomandarea noastra este prevenirea furtului din timp.

Inscriptionarea se curata?

In urma articolelor aparute pe internet cu zvonuri înselatoare, majoritatea oamenilor se intreaba daca se mai poate curata de pe oglinda inscriptionarea pe care noi o facem cu numarul de inmatriculare sau cu altceva. Ei bine, efectul sablarii este PERMANENT si nu mai poate fi sters NICIODATA. Oglinda este atacata chimic la suprafață, corodata. Garantam 100% efectul permanent al inscriptionarii.

Se demonteaza oglinzile?

Nu se demonteaza nimic in timpul inscriptionarii, nu se intervine nicaieri decat pe suprafata oglinzii. Noi nu demontam, noi inscriptionam!

Cat durează sablarea?

Procedeul de sablare chimică nu dureaza mai mult de 10 minute. Este cea mai rapida si “cizelata” metoda de sablare a oglinzilor masinii.

Ce se inscriptioneaza pe oglinzi?

De regula se inscriptioneaza numarul de inmatriculare, dar putem inscriptiona si seria de caroserie. De asemenea putem inscriptiona ce cuvinte sau caractere doriti, forme geometrice, etc. Dimensiunea de obicei este 1.2 x 6.0 cm, dar o putem face mai mare sau mai mica.

Open chat
1
Salutare! 👋
Suntem online pe WhatsApp!
Powered by
<