fbpx

TRACTARI AUTO

Transport Oriunde

Efectuam transport oriunde in tara, cu posibilitatea de a transporta 2 sau 3 masini simultan. Platforma noastra va ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp pentru ridicarea masinii, iar dumneavoastra nu aveti decat sa asteptati pana cand masina va fi gata.

Suntem o firma serioasa, cu angajati plini de devotament, pasiune si facem tot posibilul ca clientii nostri sa fie multumiti. Ori de cate ori ai nevoie ca masina ta sa fie transportata cu platforma, te poti baza pe noi asa ca nu ai decat sa iei legatura cu noi.

 

Plata Transport

Transportul se poate plati atat la locul de descarcare sau la domiciliul dumneavoastra, dar se mai poate plati si depunand banii in unul dintre cele doua conturi ale noastre (euro/lei). Transportul se realizeaza foarte rapid si eficient, iar multumita serviciilor noastre rapide, nici nu-ti dai seama cand ti s-a intors masina acasa. Taxarea transportului se face cu 2 lei/km si putem transporta doar 2 sau 3 masini simultan cu platforma, dar plata se face integral doar pe cati kilometri s-au parcurs, nu taxam numarul masinilor transportate. Nu uitati sa aruncati un ochi la lista noastra de preturi, care bineinteles contine doar preturi super avantajoase.

Contacteaza-ne!

Sediul Social: Str. Targu Neamt, Nr. 10, Bl. TD 23, Ap. 25, Bucuresti, Sector 6

E-mail: auto.hho|at|yahoo.com

Telefon de contact: 0746.01.77.01

1
Salutare! 👋
Suntem online pe WhatsApp!
Powered by
<